Αλλαγή ημερομηνίας για τη Δέσποινα Βανδή!
Το εξώδικο που παρέλαβε σήμερα το πρωί ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου Sugar, στάθηκε η αιτία για να αναβληθεί η προγραμματισμένη πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή!
Ο λόγος για τον οποίο συντάχθηκε το εξώδικο, ήταν η καθυστέρηση πληρωμής των ενοίκιων στον ιδιοκτήτη του χώρου και μέχρι να τακτοποιηθεί το θέμα, είναι νομικά μη αποδέκτη η λειτουργιά του καταστήματος.
Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και οι συνεργάτες της βρέθηκαν έκπληκτοι με αυτή την αλλαγή, καθώς προετοιμάζονταν εντατικά για τη μεγάλη βραδιά!
Για την ακρίβεια η τραγουδίστρια, ήταν τόσο σίγουρη για την έναρξη, έτσι ώστε να κάνει χθες τη τελική πρόβα των ρούχων που επιμελήθηκε ο Βρεττός Βρεττάκος!
Κάπως έτσι, η πρεμιέρα μετατίθεται όπως ήταν λογικό για τις 30 Οκτωβρίου, ημερομηνία η οποία συμπίπτει με την πρεμιέρα μιας ακόμα μεγάλης τραγουδίστριας, και αυτό φυσικά προκαλεί τα πλέον δυσάρεστα σχόλια!







