Lady GaGa: Το "Telephone" προοριζόταν για την Britney Spears!
Bookmark and Share
Lady GaGa: Το

Κρίση ειλικρίνειας φαίνεται να χτύπησε την Lady GaGa σε πρόσφατη συνέντευξη της μια που όχι μόνο παραδέχτηκε την αγάπη της για το αλκοόλ, αλλά αναφέρθηκε και στη συνάδελφο της Britney Spears, η οποία αρνήθηκε να ερμηνεύσει το κομμάτι "Telephone" με τη Beyonce!


Το συγκεκριμένο κομμάτι όπως ανέφερε η 23αχρονη GaGa, ήταν γραμμένο από την ίδια για την Brit, αλλά τελικά δεν επιλέχθηκε ποτέ και τελικά ανέλαβε να το τραγουδήσει η ίδια η δημιουργός!


"To έγραψα για εκείνη πριν πολύ καιρό και απλά δεν το ήθελε για το album της. Και πραγματικά δεν πειράζει, το λατρεύω αυτό το κομμάτι και χαίρομαι που τελικά το ερμηνεύω εγώ" αναφέρει η Lady G. και η ειλικρίνεια της κερδίζει για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις!










Για να λαμβάνεις ειδήσεις σαν κι αυτή καθημερινά στο e-mail σου κάνε click εδώ


Σχολίασε το
Σχολίασε το!
ΟΝΟΜΑ
E-MAIL
ΚΩΔΙΚΟΣ
ΣΧΟΛΙΟ
Φορτώνονται τα comments...
TodayZ Videobase

Ποιά videos κάνουν buzz στο Internet σήμερα;

Κάνε scroll down κάθε μέρα και δες τα πιο hot videoclips, τα πιο αστεία YouTube clips και ό,τι άλλο τράβηξε την προσοχή μας στο web σήμερα!

Σχετικά links

Mad Videos

Mad Artists